Săriți, oameni buni, FB cenzurează niște bieți deontologi aurari!

Scandalos! Deși scriem la o tastatură din aur, avem internet wireless tot din aur cu viteză de țîșpe k (karate, nu kilobiți) și desktop auriu, aici, în Noua Zeelandă, imperialiștii americani ne cenzurează pe facebook! Ce s-a întîmplat, de fapt? Blogger-ul grupului nostru, singurul dintre noi care nu a mîncat căcat decît virtual pînă acum, a constatat că nu mai poate posta aici jurnalul nostru de pișcotari deontologi în Noua Zeelandă pe banii Roșia Montană Gold Corporation. Că cică facebook ne cere nu știu ce cod să ne accesăm contul „Generației de aur”! Păi, ce cod? Că singurele pe care le știam erau alea PIN de la cardurile golden, dar nici unul nu a fost bun. Unul singur, cel mai fraier, a încercat să zică ceva de un cod deontologic, dar, din greșeală, i-am scăpat pe picior un press papier pentru parai, dintr-o ditamai pepita de aur masiv, și a uitat ce voia să zică.

Deci, pe scurt, că și așa am vorbit prea mult (și nu vorbele-s de aur!), pînă rezolvă blogger-ul nostru problema cu contul de facebook (pe care nu putem intra; eh, dacă facebook-ul ăsta era al RAAPPS-ului, pînă acum rezolvam și contractele de cumpărare pe doi lei), ne citim aici. Hai, aura și la gargară!

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Săriți, oameni buni, FB cenzurează niște bieți deontologi aurari!

  1. XnTric zice:

    Presa dezinformeaza la greu. Zvonuri peste zvonuri, de la sume la lista de participant! Zoso nu este in nicio vizita de presa cu RMGC si cine stie ce alte minciuni mai trageti pe goarna. Si ca sa vedeti cu ochii vostri cat de informati sunt jurnalistii care au primit directive de a da cu noroi in toate directiile, iata aici si ce spune unul dintre cei care se presupune ca ar trebui sa fie acum in Noua Zeelanda: http://www.zoso.ro/prisacariu-da-in-gropi-de-prost

Lasă un comentariu